Ingatlankereső

Balaton északi part - Balatonalmádi

Kód: eladó-nyaraló-Balatonalmádi-403

Erdős környezetben, balatoni fíling ebben az eladó faházas nyaralóban

Aktív pihenésben lehet része a csendet, magányt kedvelőknek

Balatonalmádi üdülőövezetében, domboldalban, erdei környezetben, 512 m2 nagyságú telken eladó egy faházas nyaraló, mely annyira rejtett helyen található, ha nem mutatnánk meg, meg sem lehetne találni. A nyaraló körül és a szomszédságban is nagy fák találhatók, olyan ez a hely, mintha erdőben lennénk, madarak, mókusok társaságában. 

A nyaraló olyan család részére alkalmas, akik szeretik a csendet, elvonultan szeretnének nyugalomban pihenni, távol a zajos tömegektől. Hat fő elhelyezése biztosított. A pihenésre alkalmas telek nem nagy, nem kell megszakadni a kéthetente esedékes fűnyírásban. Strand kb. 1200 méterre van.

A faház a ’80-as évek elején épült, szuterén, földszint és tetőtér került kialakításra. A szuterén lábazati része vöröskőből épült, rajta vasbeton födémmel. A faház külső főfalai 10 cm vastag Nikecellel le vannak hőszigetelve. 

A képen, három szintes nyaraló alaprajza látható.

A kb. 45,67 m2-es szuterénben előtér, főzőfülke, zuhany (zuhanyozó, mosdó, WC) és hálószoba található, valamint egy külső megközelítésű tároló. 

A szuterén tetejére került megépítésre a faépítésű földszinti rész, melyet két irányból is meg lehet közelíteni, egyrészt egy oldalsó bejáratból, másrészt a terasz felől.

A kb. 40,35 m2-es földszinten lakószoba, közlekedő, főzőfülke, zuhany (zuhanyozó, mosdó, WC) és hálószoba található. A lakószobához közvetlenül kapcsolódik a terasz. A lakószobába be lehet állítani vaskályhát, vagy lehet építeni kandallót, ugyanis kémény van a házon.

Nagyobb asztaltársaság is kényelmesen elfér ezen a teraszon. A kert sarkában van egy fából készült kerti pihenő.

Az első képen a parányi főzőfülke, a második képen a fürdőszoba látható.

A képen, a földszinti hálószoba látszik.

A lakószobából falépcsőn lehet felmenni a kb. 24,72  m2-es tetőtérbe, ahol folyosó és kettő hálószoba van. A folyosó végén kijárat van a fedett erkélyre.

A kép, a lakószobát ábrázolja a galériával.

 A helyiségek burkolatai szőnyegpadló, PVC és mázas kerámia. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A használat során keletkező szennyvíz tárolása megoldott. A kép, az egyik tetőtéri hálószobát ábrázolja.

A képen, a másik tetőtéri hálószoba látható.

Az előző tetőtéri hálószobából ilyen a kilátás.

A képen, a tetőtéri fedett erkély látszik.

A tetőtéri erkélyről lenézve a földszinti teraszt láthatjuk.

A csendes, erdős környezetben lévő, balatoni fílingű nyaraló irányára 48,5 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

Az ingatlanok-balaton.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.