Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: közvetlen-vízparti-lakóház-622

Közvetlen vízparti házas ingatlan, a Balaton déli partján eladó

Az eladásra kínált ingatlan, nyaralásra, bevételszerzésre kiválóan alkalmas
Eladó közvetlen vízparti házas ingatlan ajánlat, ingatlanbefektetők, ingatlanfejlesztők figyelmébe.
A Balatonnál mindig volt, van és lesz is vendég, aki enni, inni szórakozni akar

Adásvétel tárgyát képezi, a Balaton déli partján fekvő, nádmentes helyen lévő, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 1106 m2 térmértékű, közvetlen vízparti, összközműves telek, rajta kb. 8,0 méter széles és 28,0 m hosszú, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlan. Az ingatlan, kiépített partvédőművel, saját stéggel, 20 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez.

Az eladásra felkínált közvetlen vízparti ingatlan, kiválóan alkalmas arra, hogy alakítással, tetőtérbeépítéssel, átépítéssel, újraépítéssel, jól bérbe adható apartmanokat és/vagy bérbe adható üzlethelyiségeket alakítson ki az új tulajdonos. 

A Balaton, idegenforgalmi szempontból egyre keresettebb. A kormány is támogatja az idegenforgalmat, jelentős fejlesztésekre adott az utóbbi 2 évben, vissza nem térítendő támogatásokat. Ennek oka, hogy az itt élők jövedelemhez, az állam pedig adóbevételhez jusson. A Balatonnál, mindig voltak, vannak és lesznek is vendégek, akik enni, inni, szórakozni vagy éppen szállást akarnak. A közvetlen vízparti ingatlan ára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén, tulajdonossal pontosítok. 

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző és szakértő

Az ingatlanok-balaton.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.