Ingatlankereső

Üljön le, pihenjen! Én leveszem válláról az értékesítés gondját.

Az
Az "ELADÓ HÁZAK" Ingatlaniroda logója

Az ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda, folyamatosan keres - kínál Vevői részére eladó balatoni ingatlanokat (vízparti jellegű, vízparti, közvetlen vízparti, vízpart közeli, Balaton-parti, panorámás ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek), elsősorban Balatonszárszó, Balatonföldvár, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya, Balatonkenese, de egyéb Balaton-parti településeken is, a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton-felvidéken, és a Balaton környékén. Ingatlan eladással felkereső ügyfeleimnek, a tanácsadás, tájékoztatás az ingatlanárakról, az eladó ingatlan nyilvántartásba vétele ingyenes.

Néhány szó az ingatlanközvetítésről:

 • Jutalékos (sikerdíjas) rendszerben dolgozom, ami azt jelenti, hogy csak akkor kell megfizetni a jutalékomat, ha munkám eredményeképpen, irodám által közvetített vevővel (sikeres közvetítés) vagy annak Ptk. szerinti hozzátartozójával, cégével kerül elidegenítésre (eladásra) az ingatlan.
 • Irodám a közvetítésre ugyan nem kér kizárólagos jogot, azonban kívánatos lenne, ha mindent Irodám intézhetne. Az Eladó, a Vevő illetve az értékesítésben érdekelt valamennyi résztvevő számára ez a megoldás lenne a legtisztességesebb, a legcélravezetőbb. Minden más, alkalmat ad a korrupcióra, a felek kijátszására,- megkárosítására,- jogvitákra.
 • Az ELADÓ HÁZAK Ingatlaniroda, az eredményes értékesítés érdekében, együttműködik az ország/világ valamennyi törvényesen működő ingatlanirodájával, ezáltal irodám ügyfeleinek nem szükséges minden irodával kapcsolatot tartani.
 • Amennyiben irodám úgy látja, hogy az adott munkával nem boldogul, saját jutalékának terhére, viszontközvetítési megbízást ad az általa alkalmasnak vélt irodáknak.
 • Ügyfélfogadás a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is van, de előzetes időpont egyeztetés alapján. Folyamatosan nyitva vagyok 1995 óta minden nap. Akkor dolgozom, amikor Ön ráér.
 • Vagyonértékeléshez (eladás/értékesítés, vagyoni jogviták rendezése, fedezetvizsgálat, vagyonértékelés, házassági vagyonközösség megosztása) több évtizedes tapasztalattal rendelkező, független és pártatlan, gyakorlati szakemberekből álló, igazságügyi szakértő irodát ajánlok.
 • A szakértői iroda az előzőeken túl, vállalja: műszaki vagyoni eszközök, gépek, berendezések, gépjárművek, ingóságok, technológiai eszközök és technológiák vagyonértékelését igazságügyi szakértői szinten valamint építész műszaki szakértések, energetikai tanúsítvány elkészítését.

Milyen előnyökhöz juthat, ajánlatom elfogadásával?

 • Helyszíni felmérésen nyugvó, műszaki és forgalmi adatok alapján, meg tudom mondani, hozzávetőlegesen, mit remélhet az ingatlanáért?
 • 1995 évtől folyamatosan növekvő vevőkörömben kínálom az eladó ingatlant, itthon és külföldön, ezáltal nagyobb az eladás esélye.
 • Irodám hirdeti az ingatlant, ezért nem Önt zavarják az érdeklődők, gyakran feleslegesen a telefonhívásaikkal.
 • Személyesen én tárgyalok az érdeklődőkkel. Én tudom, mit kell és mit szabad mondani egy Vevőjelöltnek, természetesen a korrekt tájékoztatáson kívül, semmit el nem hallgatva.
 • Én mutatom be az ingatlant, ezért nem Önnek kell, sokszor feleslegesen az ingatlanhoz utazni. Ezzel pénzt,- időt és fáradságot takarítok meg Önnek.
 • Megbízóim csak a fizetőképes korrekt Vevővel kerülnek közvetlen kapcsolatba rajtam keresztül, személyük addig inkognitóba marad.
 • Eladó és Vevő az adásvétel tekintetében közös érdekeltségű, azonban a vételár nagyságában már nem. Az Eladó minél többet szeretne, a Vevő minél kevesebbet akar fizetni az ingatlanért. Ezen segít az alku. A felek érdekeit én egyeztetem össze az ügylet létrejötte érdekében.
 • Megkötöm az adásvételt.

Hogyan tud megbízást adni a részemre?

 • Praktikus lenne egy személyes találkozás a helyszínen, de találkozhatnánk egyéb megbeszélt helyen is, amely mindkettőnknek megfelel. A találkozás során egyeztetnénk a megbízás feltételrendszerét, és ha kellően szimpatikusak vagyunk egymásnak, helyszíni bejárásra kerülne sor, amikor is megismerkednék az adásvétel tárgyával is.
 • A helyszíni bejárásra legyen szíves elhozni magával minden az ingatlannal kapcsolatos valamennyi dokumentumot betekintésre, amennyiben azok rendelkezésre állnak. Mik ezek? Tulajdoni lap, térképmásolat, felépítmény esetén építési engedély határozat, használatbavételi engedély, engedélyezési tervek, stb. és kulcsokat a megtekintéshez.

Ide kattintva megtekintheti irodám referencia munkáit.

(Amennyiben kíváncsi, egykori ügyfeleim rólam alkotott véleményére, személyes találkozásunkkor a telefonomon beszélhet velük.)

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Együtt könnyebb! Próbáljuk ki!

Megtisztelő figyelmét köszönve várom mielőbbi jelentkezését, hogy ingatlanát, egy kölcsönös előnyöket nyújtó együttműködés formájában mielőbb forgalomba helyezhessem. A részletekkel kapcsolatban hívja Lőkös Gáborné ingatlanpiaci szakértő, egyéni vállalkozót a 06-30-218-0000 telefonszámon! Hívjon, intézem, csinálom!

Az ingatlanok-balaton.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.